B-inn right away

Boek nu uw kamer

Check in datum

Check out datum

Aantal kamers

Aantal volwassenen

Aantal kinderen

We are B-INN

Nice to meet you!

B-INN is een snel, gezellig en modern hotel op wandelafstand van het centrum van Lier. Onze 40 kamers worden vaak bezocht door werknemers die een meeting hebben in de buurt. Daarnaast krijgen we ook heel wat mensen over de vloer die graag de cultuur en de natuur van Lier ontdekken tijdens een weekendje weg.

B-INN

is sociaal.

Onze Living Room Bar is zo ingericht dat u zich meteen thuisvoelt. In ons salon vertoeft u in een gezellige leefruimte, en aan de lange eettafel kan u samen met uw collega’s, vrienden of andere gasten een lekkere snack nuttigen.

B-INN

gelooft in digitaal.

Daarom verloopt het in- en uitchecken via onze gebruiksvriendelijke digitale balie. Iedere reservatie komt meteen terecht in de agenda, die onze medewerkers bovendien steeds kunnen raadplegen. Onze digitale butler staat tot uw dienst. Via een link die u wordt toegezonden, krijgt u toegang tot ons platform. Hierdoor staat u in direct contact met het hotel en heeft u een overzicht van onze diensten. U kan drankjes bestellen, chatten met onze mensen, extra guest supplies vragen, de regio verkennen,...

B-INN

eet snel en ecologisch.

Een uitgebreid en lekker "eat & go" ontbijtbuffet geeft energie. Zowel aan onze hotelgasten die genieten van het lekkers, als aan de samenleving. Het buffet is 100% plastiek vrij en biologisch afbreekbaar. Overschotten worden correct door ons gecomposteerd en worden daarna ingezet als grondstof voor het opwekken van hernieuwbare energie.